Schema
break

Uppsala självförsvar bedriver klubbträningar två dagar i veckan på måndagar och onsdagar.

För att träna behöver du tandskydd en svart t-shirt och en suspensoar. För kvinnor rekommenderas jofas hockey-grenskydd för damer och för män en thai-susp. För dig som tränar i fortsättnings gruppen är det även bra om du har 10oz grepphandskar med adekvat stoppning framför knogarna. Handskar från FighGear och Kenka rekommenderas. På grund av risk för stukningar bör träningsskor med låg sula eller klack användas.

Vidare måste alla smycken tas av och eventuella piercingar tejpas innan ett träningspass. Naglarna ska hållas rena och vara kortklippta eller tejpade. Övrig god hygien såsom rena träningskläder bör också iakttas. Ta gärna med dig en handduk och en extra tröja om du vet med dig att du svettas mycket.

Förutom den ordinarie träningen arrangerar vi även utbildningar, kurser, seminarier på era villkor. Vi utbildar privatpersoner, tjejgrupper, sjukvårdspersonal, butikspersonal, väktare, ordningsvakter, poliser samt även andra grupper med särskilda behov inom lagabefogenhets våld, självskydd självförsvar samt konflikthantering. Vi håller även i många svensexor och möhippor där ni få mycket skratt, svett och upplevelser. Kontakta oss för mer information.